Contact

Het laatste vers nieuws

Lees hier het laatste nieuws uit de AGF sector.
Benieuwd geworden of gewoon een vraag? neem dan contact met ons op.
Kom in contact

Het laatste vers nieuws

Lees hier het laatste nieuws uit de AGF sector.
Benieuwd geworden of gewoon een vraag? neem dan contact met ons op.
Kom in contact

Wereldwijd plantaardig dieet geeft dubbele klimaatwinst

Consumptie: Als in de rijke landen iedereen overstapt op een plantaardig dieet is er minder uitstoot. Natuurlijke vegetatie terugbrengen levert nog meer CO2-winst op.

Wanneer de inwoners van de 54 rijkste landen overgaan op een voornamelijk plantaardig dieet, wordt voor hun voedselproductie jaarlijks ruim 60 procent minder CO2 uitgestoten dan nu het geval is. En het mes snijdt aan twee kanten: een dieetomslag biedt ook de potentie om tussen nu en het einde van de eeuw zo’n 100 gigaton CO2 extra vast te leggen, door op het land dat niet meer gebruikt wordt voor vleesproductie de oorspronkelijke vegetatie terug te brengen. Dat becijferen onderzoekers van de Universiteit Leiden deze week in Nature Food.

Nieuw concept en uitbreiding binnen T.O.F.F. B.V.

Beste klant, relatie van T.O.F.F. B.V.

Met trots presenteren wij u een nieuw concept en uitbreiding binnen T.O.F.F. B.V.

“Green Vegan” Biocyclisch Vegan producten. Oftewel; volledig Vegan biologische AGF vers producten.

Maar zijn alle ‘AGF’ en zeker de ‘Bio AGF’ niet vegan?! “Nee!” Ontdek waarom..

Green Vegan is officieel distribiteur en lid van het Biocyclische Vegan network. Alle producten die wij via B2B kanalen distribueren zijn Biocyclic Vegan gecertificeerd...

Vegan in verse AGF-sector nog nauwelijks bekend, maar potentie is enorm

Tholen - TOFF uit Barendrecht heeft haar activiteiten uitgebreid met een nieuw concept: Green Vegan. "Onder deze naam bieden we volledig Vegan biologische verse AGF-producten aan", vertelt Jeffrey Moret. Green Vegan is officieel distributeur voor gecertificeerde Biocyclisch Vegan producten voor Nederland, België, VK, Scandinavië en Duitsland.
Zijn alle biologische AGF-producten dan niet Vegan? "Nee, zeker niet", reageert Jeffrey. "Biocyclische veganlandbouw is een puur plantaardig én biologisch landbouwsysteem. Deze teeltvorm maakt geen gebruik van productiedieren en maakt geen gebruik van dierlijke meststoffen. Ook wordt de nadruk gelegd op het bevorderen van biodiversiteit, gezond bodemleven, humusopbouw en het maximaal sluiten van organische kringlopen."

Certificaten
Locatie
GEBROKEN MEELDIJK 52
2291 VD BARENDRECHT
NEDERLAND
envelopephone-handsetcrossmenu